Test af læringsapp med Sygeplejerskestuderende på Rigshospitalet

Pendula Solutions har i samarbejde med Rigshospitalet fået mulighed for at teste et læringskoncept i virtual reality på Rigshospitalets sygeplejerskestuderende. Fokus i konceptet er praktisk medicinhåndtering.

læringskoncept, virtual reality, rigshospitalet, sygeplejerskestuderende, VR, IT

læringskoncept, virtual reality, rigshospitalet, sygeplejerskestuderende

Virtual reality konceptet er udviklet som et alternativ til nogle af de fysiske faciliteter på Rigshospitalet i København. Dette til nogle af deres undervisningsdage, der foregår i deres læringslaboratorium, hvor fokus er praktisk medicinhåndtering.

De tre sygeplejeskestuderende, som snart er færdiguddannede, kom med gode input til videreudvikling af læringsapplikationen i virtual reality. Dermed fortsættes udviklingen af konceptet, således det er meningen i en iterativ proces. Applikationen testes igen på et nyt hold studerende i midten af april, hvorefter det præsenteres for Rigshospitalets administration i København.

For at høre nærmere om projektet, etablere et samarbejde eller andet, kan vi kontaktes via følgende mail: kontakt@pendula.dk. Læs også om vores andre applikationer inden for mentalisering, rehabilitering af angst eller virtual reality i psykiatrien.

6 thoughts on “Test af læringsapp med Sygeplejerskestuderende på Rigshospitalet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *