samarbejdspartnere IT virtual reality
Vi søger i øjeblikket samarbejdspartnere. Dette i forhold til det psykologiske felt, og altså frontløbere til brug af Virtual Reality (VR) i psykologisk praksis.

 

Selve produktionen af VR-billeder og VR-videoer, står vi også for. Både i forhold til ovenstående, men også til markedsføring. Eksempelvis markedsføring af en tandlægeklinik, hvis patienterne har angst for lokalet, hvor tandlægestolen befinder sig, eller andre årsager.

 

Her opstilles en punktopstilling med samarbejdspartnere, samt mulige samarbejdspartnere.

 

Forsvaret og herunder Veterancentret

 

Forsvaret er en af vores kunder hos Pendula Solutions. Forsvaret er begyndt at anvende Bravemind, som er VRET software fra USA, der bruges i behandling af PTSD. Bravemind er skræddersyet til amerikanske soldater. Pendula Solutions arbejder tæt sammen med Forsvaret i forbindelse med at udvikle VRET løsninger tilpasset danske forhold.

 

Telepsykiatrisk Center Odense

 

Vi har afholdt foredrag om VR og Angst hos Telepsykiatrisk Center i Odense, hvor vi også netværkede med mange forskellige interessenter. Der er stort potentiale i at bruge VR til angstbehandling, hvilket vi arbejder på.

 

VILD – Visual Studies and Learning Design

 

Pendula Solutions har præsenteret mulighederne i VR for VILD – Visual Studies and Learning Design, der er en større messe for visuel læring i Odense.

 

kognitiv.dk – større psykologisk praksis i Århus

 

Vi har været i dialog med Kognitiv Praksis i Århus, og arbejder på noget VR-materiale, ud fra den workshop vi afholdte med dem. De er en større psykologisk praksis i Århus. Der kan være grundlag for yderligere samarbejde, da VR-teknologien er blevet meget mere tilgængelig, og flere viser interesse for den. Patienterne begynder at efterspørge virtual reality til behandling, og psykologiske praksisser kan således fange en teknologiorienteret målgruppe.

 

Læs mere om VRET

 

Rigshospitalet

 

I et kandidatspeciale har Pendula Solutions lavet et stykke læringssoftware i VR til Rigshospitalets sygeplejestuderende. Dette med fokus på svært tilgængelige lokationer hos Rigshospitalet. Dette i form af lokaler, hvor der skal opnås læring, men er utilgængelige på grund af flere faktorer. En af disse faktorer skyldes travlhed i forhold til personalet, hvilket gør lokalerne uhensigtsmæssige at foretage undervisning i on-site.

 

Vi er altid frisk på et møde, hvor vi kan uddybe vores løsninger.

 

hoersholm-tandlaeger.dk

 

Tandlæge Hørsholm – det vil være oplagt for tandlæger at have nogle billeder eller videoer i VR af deres lokaler på deres hjemmeside. Derved kan en patient opleve, hvor omfattende lokalet er, og at der ikke er noget at være bange for. Dette er med udgangspunkt i nogle tanker fra eksponeringsterapien, hvor der eksponeres til tryghed. For nogle kan bare tanken om at gå til tandlæge være skrækkeligt, hvilket VR kan være med til at afhjælpe gennem træning.

 

Oprindelse – filosofi og inspiration

 

Oprindelse.dk har skrevet en artikel om Pendula Solutions, i forhold til virtual reality og læring. På oprindelse kan der læses om mange forskellige emner, der primært relaterer sig til ordet: Oprindelse. Læs artiklen om os hos oprindelse.dk.

 

Murerfirma Esbjerg (lukket ned)

 

Hos Murerfirma Esbjerg beskrives store muligheder i forhold til sfærisk VR. Markedsføring anses blandt andet som et område, der vil nyde stor vækst, fordi sfærisk VR kan tilbyde meget i denne forbindelse.

 

Vi kan lave sfærisk VR, der kan bruges til markedsføring som de beskriver i Esbjerg. Der kan også laves fremvisninger af ejendomme, grunde, rum, lokaler og meget mere. Dette kan være med til at gøre visse oplevelser mere effektive i forhold til tid og rejseomkostninger.

 

Cortzen Digital

 

Cortzen Digital er partner i Pendula Solutions sammen med Christian Lindgren. Via Cortzen Digital kan der blandt andet opnås SEO, marketing og god VPN sikkerhed. Dette er med til at sikre et godt fundament for Pendula Solutions’ fremgang.

 

Pendula Solutions udgør således et team for en målrettet indsats, der kan løfte samtlige opgaver fra idé til implementering. Dette ses blandt andet ved de forskellige softwareløsninger, der er gået fra tegnebræt til virkelighed, herunder Rigshospitalet og trafiktræning.

 

Book et møde med Pendula Solutions i dag!

 

 

 

 

 

 

 

kontakt@pendula.dk