Her kan du læse nærmere om Pendula Solutions, som blev stiftet i 2017 af tre partnere. Stiftelsen af Pendula Solutions tog afsæt i en tydelig mangel på eksperter inden for sfærisk virtual reality (VR) området. VR har været velkendt i mange år, men tilgængeligheden har i de tidligere år været begrænset. Det har i de seneste år ændret sig betydeligt, og interessen for VR inden for flere forskellige områder, er således stigende. Vi har et krav til vores konsulenter om, at de skal besidde et indgående kendskab til VR, således vi når vores mål om at være førende på markedet.

Mission og vision

Hos Pendula Solutions tror vi på at vi kan gøre tingene lidt bedre, mens vi stadig bliver lidt større. Dermed kan vi levere de bedste løsninger til vores kunder nu og fremadrettet.

Vi vil gøre mere end blot give vores kunder et attraktivt tilbud baseret på pris, men derimod vil vi skabe koncepter, der udstråler løsninger af høj kvalitet.

Mission:

 

  • De bedste løsninger inden for sfærisk VR, læring, hvor fokus på visuel kvalitet og intuitive designs er i hovedsædet

 

Vision:

 

  • At blive slutbrugernes favorit;
  • samt ledelsens go-to, i forhold til nye projekter

 


 

Stiftere

“Fælles for os, er at har læst IT, læring og organisatorisk omstilling hos Aalborg Universitet, samt vores passionerede interesse for innovation og IT med projekter inden for virtual reality i ryggen.”

Christian Lindgren

Christian har afsluttet sin cand.it i læring og organisatorisk omstilling. Han har kompetencer indenfor produktudvikling, designprincipper samt hvordan undervisningsforløb kan tilrettelægges i en verden af IT. Christian står for at udvikle produktet med alt hvad det indebærer fra storyboarding, filme og softwareudvikling. Ved at kombinere faglige kompetencer med kundens efterspørgsler, kan Christian følge en idé fra start til slut.

Michael Cortzen

IT og forretning – Michael tilfører kompetencer inden for projektstyring og marketing fra EA. Efterfølgende tiden hos EA, læste Michael en PBA i international handel, og arbejdede hos et onlinebureau. Michael bringer kompetencer inden for salg og marketing på web og søgemaskineoptimering (SEO). Samtidig med studiet som cand.it i læring og organisatorisk omstilling, startede Michael webbureau i 2016, og tilfører også business- og produktudvikling.


 

Opholdet hos Aalborg Universitet har tilmed givet anledning til at arbejde på en række forskellige projekter sammen, men også hver for sig. Derudover har opholdet også givet anledning til samarbejdet om Pendula Solutions. Arbejdet på forskellige projekter har givet forøget viden og kompetencer i relation til de IT-didaktiske-, organisatoriske- og forandringsledelsesmæssige felter. Pendula Solutions besidder således elementerne til at udvikle komplekse VR-løsninger til institutioner, virksomheder og organisationer.


 

Book et møde i dag!

 

kontakt@pendula.dk