Denne artikel omhandler Oculus Go i forbindelse med screen mirror / cast (skærmdeling). Denne problemstilling er der mange, der står overfor i øjeblikket, men Oculus arbejder selv på at få lavet en officiel løsning til dette.

Hvornår denne løsning kommer, vides dog ikke, og screen mirror / cast (skærmdeling) på Oculus Go, skal derfor løses på anden vis indtil da.

Dette arbejder vi på hos Pendula Solutions, da det er en nødvendighed at kunne foretage screen mirror / cast (skærmdeling) på Oculus Go, når der laves VRET.

Enheden er et alt-i-et VR headset, der altså kører uden telefon, hvilket kan være yderst positivt, da enheden i højere grad er plug&play. Dermed kan enheden anvendes meget mere intuitivt, da den kun kræver strøm på batteriet og de nødvendige applikationer. I forhold til blandt andet VRET, arbejder vi i høj grad på flere forskellige løsninger, således eksponeringstræning i VR, bliver tilgængeligt.

Dr. Fone – Wondershare

Vi har set nærmere på Dr. Fone Wondershare til Windows, men løsningen fungerer på nuværende tidspunkt ikke optimalt til Oculus Go, der er tilgængelig i Danmark. Måske det kan fungere med nogle tweaks, men dette kan blive yderst tidskrævende.

Herunder kan der ses resultaterne fra vores forsøg med Dr. Fone Wondershare til Windows. Her ses det, at man kun kan se en lille del af venstre øje fra VR-brillerne. Umiddelbart virker denne også kun via kabel, men vurderes utilstrækkelig som den er per 27. juni 2018.

Dr fone wondershare oculus go

Dr fone wondershare oculus go

Oculus Go + Vysor?

Vysor er langt mere hensigtsmæssigt, da det giver en korrekt visning af, hvad brugeren af Oculus Go ser. Dette program kræver licens både for private og virksomheder, hvis kvaliteten skal være god, hvilket vi hos Pendula Solutions i Danmark kan hjælpe med.

Denne softwareløsning kan virke uden kabel.

Oculus Go Vysor

Oculus Go Vysor screen mirror, cast, skærmdeling

Der er helt sikkert flere muligheder. Hvis disse skal fremgå, tager vi gerne imod bidrag eller input, da denne funktion er essentiel for mange VR-brugere.

Tak fordi i læste med. Vi håber i er blevet klogere på screen mirror / cast (skærmdeling) på jeres Oculus Go enhed. Det er nu muligt at købe enheden i Danmark.