Udvikling af applikation til læring kan bruges i mange sammenhænge, eftersom det er indholdet, der er afgørende. Der er mange forskellige kontekster, hvor det giver mening at lave en læringsapplikation.

 

Vi har blandt andet udviklet en softwareløsning i samarbejde med Rigshospitalet, der kan understøtte læring hos sygeplejestuderende, samt en række organisatoriske udfordringer. Denne løsning kan anvendes i virtual reality briller, samt som webløsning.

læringsapplikation medicinhåndtering Rigshospitalet Sygepleje sygeplejerske studerende spørgsmål quiz

Screenshot fra vores virtual reality læringsapplikation i medicinhåndtering

Hvad for noget indhold bruges i en læringsapplikation?

 

Vores udvikling af applikation til læringsformål, kan tage udgangspunkt i mange forskellige typer af indhold. Hos Pendula Solutions er vi eksperter i virtual reality (VR), og herunder produktion af sfærisk VR.

 

Vi har således alt det nødvendige udstyr og in-house udviklere til at stå for udviklingen af professionelle applikationer med 360°-film og -billeder. Vores konsulenter er tilmed uddannede inden for IT, organisation og læring. Pendula Solutions kan derfor understøtte alle aspekter i forbindelse med udvikling af en applikation til læring.

 

Anvend gerne vores kontaktformular helt uforpligtende, hvis du ønsker et tilbud på en af vores applikationer. Vi kan udvikle selvstændigt, eller i samarbejde med jer, alt efter hvad der vurderes bedst til samarbejdet.

 

Udvikling af software applikation til læring i eksempelvis folkeskolen eller arbejdspladsen

 

Med vores konsulenters forskellige baggrunde, kan vi sammensætte mange former for applikationer, som kan understøtte visuel læring, med fokus på særlige erhverv, eller i folkeskolen.

 

Nogle af vores konsulenter har tidligere samarbejdet med Aalborg Kommunes psykiatri. Dette i forbindelse med udviklingen af en VRET løsning, hvor der også faciliteres workshops i forbindelse med VR-delen.

 

Applikationer til det offentlige eller det erhvervsmæssige brug

 

Til eksempel har vi i øjeblikket konsulenter, der laver et projekt sammen med Rigshospitalet, der skal bruges som en læringsapplikation. Her bruges der 360°-billeder og -video som en del af et IT-læringskoncept.

 

 

 

kontakt@pendula.dk