Vi tilbyder virtual reality exposure therapy (VRET) til blandt andet psykiatrien, som en opkvalificering af den nuværende eksponeringsterapi. Med VRET kommer vi altså fra den imaginære eksponeringsterapi tættere på In Vivo eksponeringsterapi. VRET ligger altså imllem en imaginære eksponeringsterapi og In Vivo eksponeringsterapi, hvor man er på stedet fysisk.

Hvorfor benytte virtual reality exposure therapy?

VRET kan bruges i forbindelse med at behandle angst og fobi’er med en bedre effekt end almindelig eksponeringsterapi.

Virtual reality (VR) kan være med til at sikre en større behandlingsgrad, grundet den øgede kvalitet i behandlingen.

Dette er med til at bidrage til rehabiliteringen af borgere og patienter, samt give dem større livskvalitet, hvorved de kan vende tilbage til samfundet.

Hvad for noget indhold anvendes i VR

Hos Pendula Solutions anvender sfærisk VR, eller 360°-billeder og -video, hvilket er med til at give en mere virkelighedsnær oplevelse. Dette fordi 360°-billeder og -video i et sæt VR-briller, giver en følelse af tilstedeværelse.

Tilmed giver det også mulighed for at tage udgangspunkt i reelle situationer, eksempelvis det lokale busstoppested, eller video af en rigtig edderkop.

Hvem bør anskaffe sig VRET til brug i deres praksis

I øjeblikket leder vi efter samarbejdspartnere i København og omegn. Disse kan blandt andet være statslige, kommunale og private. I forhold til virksomheder i København og omegn, tænkes der primært på psykologer, psykoterapeuter og private klinikker, som behandler forskellige problematikker, herunder angst.

Anvendelsesområdet er som relativt angivet meget bredt, og det er derfor ikke begrænset til de informationer, der findes her på siden. Af interessante anvendelsesområder, hvor klassisk eksponeringsterapi også bruges, er behandling af OCD, PTSD angst, hæmofobi, social angst med flere.

VRET anskues til at være et storslået alternativ til ovenstående diagnoser. Pendula Solutions er på udkig efter samarbejdspartnere inden for psykiatrien. Vi opfordrer derfor til at tage kontakt ved at anvende vores kontaktformular eller anden kontaktinformation her på siden.